Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Bootnaam stickers

Het toevoegen van een naam aan uw boot is niet alleen een praktische stap, maar ook een kans om een persoonlijk tintje toe te voegen aan uw boot. Of u nu een gloednieuwe boot heeft of een boot aan het opknappen bent, het proces van kiezen en aanbrengen is een kans om uw creativiteit te uiten en uw boot te onderscheiden van anderen op het water.

In deze blog bespreken we onderwerpen zoals de juiste grootte en materialen voor bootnaam stickers, het ontwerpen van bootnaam stickers, tips voor het aanbrengen van de stickers, en de naleving van regelgeving en voorschriften. Door deze vragen te beantwoorden, hopen we eigenaren van boten te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen bij het maken van de juiste stickers.

Je eigen bootnaam stickers ontwerpen

Op onze website kunt u gemakkelijk uw eigen naam stickers ontwerpen. Of het nu voor uw sloep, kajak, of zeilboot is, onze tool maakt het ontwerpproces eenvoudig en leuk. Met onze gebruiksvriendelijke interface kunt u het lettertype, de kleur en de grootte van uw stickers aanpassen, zodat ze precies bij uw smaak en stijl passen. Of u nu een klassiek en elegant lettertype wilt of iets moderns en opvallends, de keuze is helemaal aan u.

snelle motorboot met registratie sticker

Zijn bootnaam stickers duurzaam?

Bootnaamstickers van CheapPlakletters worden van duurzame materialen gemaakt die bestand zijn tegen zonlicht, water en wind. Of u nu een gepassioneerde zeiler bent die regelmatig de golven trotseert of gewoon geniet van rustige tochtjes op het meer, onze bootnaam stickers zijn ontworpen om te presteren in alle omstandigheden.

Onze stickers zijn speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen de kracht van de zon, het water en de wind. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw bootnaam tijdens het varen loskomt.

Zijn er specifieke regels of voorschriften voor bootnaam stickers?

Ja, er zijn verschillende regels en voorschriften die van toepassing kunnen zijn op bootnaam stickers, afhankelijk van het land waarin de boot wordt geregistreerd en gebruikt.

FAQ

Waar moet de naam van de boot?
Plaatsing: De bootnaam moet worden geplaatst op beide zijden van de boeg, zichtbaar vanaf de voorzijde, en mag niet worden bedekt door obstakels zoals reddingsboeien of reddingsvesten.

Hoe groot moeten de letters op de boot zijn? Grootte en leesbaarheid: De bootnaam moet duidelijk zichtbaar zijn en gemakkelijk te lezen zijn vanaf een afstand. De grootte van de letters en cijfers kan worden gespecificeerd door de plaatselijke autoriteiten. Zie ook de pagina bootregistratiestickers voor alles over registratiekekens en eisen voor snelle en grote schepen

Hier zijn nog enkele overige algemene richtlijnen:

  • Contrast: De kleur van de letters moet in contrast staan met de kleur van de boot romp, zodat de naam gemakkelijk leesbaar is.
  • Registratienummer: In veel landen moeten boten ook worden gemarkeerd met een registratienummer of -teken, dat meestal op een andere locatie wordt geplaatst dan de bootnaam.
  • Materiaal: De stickers moeten worden gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen water, UV-straling en andere omgevingsfactoren.

review klant bootnaam stickers

Bootnaam stickers zijn makkelijk aan te brengen en te verwijderen

Bootnaam stickers zijn gemakkelijk aan te brengen op de zijkant van uw boot, zelfs op de ronde vormen van de romp. U kunt kiezen of u het nat of droog doet, en we hebben handige video's voor beide manieren. Die laten stap voor stap zien hoe u het moet doen, zodat het er goed uitkomt.

Als u voor nat kiest, zorg er dan voor dat u alles klaar hebt liggen. Vul een plantenspuit met wat warm water en een drupje afwasmiddel. Hou ook de temperatuur in de gaten. Het voordeel van nat aanbrengen is dat u nog kleine correcties kunt maken tijdens het plakken.

Het verwijderen is ook een makkelijk proces. Eerst verwarmt u de stickers met een föhn, daarna kunt u ze voorzichtig verwijderen. Eventuele lijmresten kunt u verwijderen met wasbenzine.

Conclusie

Als u een nieuwe boot hebt gekocht of een oude aan het opknappen bent, is het toevoegen van een naam een leuke stap. Niet alleen praktisch, maar het geeft ook een unieke uitstraling aan uw boot op het water. Met tips over het kiezen, ontwerpen en plakken van stickers, hopen we dat deze blog u helpt bij het maken van goede keuzes.

Maak uw eigen bootnaam stickers

Bij CheapPlakletters hebben we een handige ontwerptool waarmee u makkelijk stickers kunt ontwerpen. Met onze ontwerptool kunt u zelf de grootte kiezen en het ontwerp, de lettertype en kleur, zodat u de stickers helemaal naar uw smaak kunt maken.

Start hier met het vormgeven van eigen bootnaam stickers