Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0
Disclaimer
CheapPlakletters is als eigenaar en beheerder van deze website niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door het gebruik van of ontlenen van informatie aan deze website en informatie indirect voortkomend uit deze website.

De op deze website getoonde informatie wordt door ons met zorg en aandacht samengesteld. Het is echter mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. CheapPlakletters is niet verantwoordelijk voor de juistheid en geldigheid van de op deze website verstrekte informatie.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en aangepast. CheapPlakletters behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Verwijzingen en hyperlinks in deze site kunnen leiden naar internetsites buiten het domein van CheapPlakletters. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud en het functioneren van de sites waarnaar verwezen wordt, noch voor de kwaliteit van eventuele produkten of diensten die daarop worden aangeboden.
Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag)
BTW nr : NL.1449.81.269.B.01