Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0
Reclamatie & Retourneren

Klacht over je bestelling?

Wanneer je een klacht hebt of niet helemaal tevreden bent over Cheapplakletters of over je bestelling, dan horen wij graag wat we niet goed hebben gedaan. We zullen dan ons best doen om je klacht naar tevredenheid op te lossen. Neem dan alsjeblieft contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 015-364 17 02.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Plakletters is een maatwerkproduct. Het herroepingsrecht is niet van toepassing doordat we het product niet opnieuw kunnen verkopen. Niet-gepersonaliseerde producten kan je wel terugsturen.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of per e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Dit kan bijvoorbeeld door ons een mail te sturen o.v.v. je ordernummer aan [email protected]

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Zodra wij de goederen hebben ontvangen zullen we terugbetalen.

Je dient de plakletters, onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit, de overeenkomst te herroepen, aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Let op: het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerkproducten. Plakletters kan je daarom niet terugsturen. Dat is gepersonaliseerd en niet weer opnieuw te gebruiken.

Heb ik garantie op mijn product?

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dat betekent dat je altijd recht hebt op een goed product. Dat wil zeggen, een product dat in alle redelijkheid doet wat je ervan kan verwachten. Meer over de wettelijke garantie lees je hier.

Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag)
BTW nr : NL.1449.81.269.B.01