Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0
Niet tevreden, al je geld terug.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent! Het kan altijd een keer gebeuren dat de plakletter die je hebt ontvangen niet helemaal is wat je ervan had verwacht. Dan mag je je volledige bestelling terugsturen en kan je al je geld terugkrijgen. Zo kun je met een gerust hart plakletters bestellen. Natuurlijk stellen wij het op prijs als wij de gelegenheid krijgen om je toch tevereden te stellen. Neem daarom altijd contact met ons op.

100% tevredenheidsgarantie, hoe werkt dat?
Controleer je bestelling goed! Ziet het er allemaal goed uit? Goed zo! Dat is precies de bedoeling.

Ben je niet tevreden?
Neem dan contact met onze klantenservice op. Telefonisch via 015-364 17 02 of per e-mail via info@cheapplakletters.nl. Vermeld daarbij je bestelnummer. Wij nemen zo snel mogelijk (meestal binnen twee werkdagen) contact met je op.

Voorwaarden

  • Onze klantenservice zal je helpen met instructies over het retourproces. De kans is groot dat wij je gaan vragen plakletters terug te sturen.
  • Gebruik maken van de 100% tevredenheidsgarantie kan tot 2 weken na je aankoop.
  • Retourkosten zijn voor rekening van de klant
  • De 100% tevredenheidsgarantie komt naast de wettelijke garantie. Die wettelijke garantie geldt dus ook en houdt in dat een product moet voldoen aan wat jij als klant er in alle redelijkheid van mag verwachten.