Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

CheapPlakletters Steunt een Team in The Carbage Run

CheapPlakletters is verheugd te melden dat we een team steunen in The Carbage Run, een bijzondere tocht voor autoliefhebbers die Europa doorkruisen met klassieke voertuigen. Deze 5-daagse reis combineert avontuur, creativiteit en plezier.

Het Carbage Run Avontuur

The Carbage Run is meer dan een autorace; het draait om creativiteit, gekkigheid, avontuur en plezier. Teams worden uitgedaagd om met een voertuig van maximaal €1.000 en minimaal 20 jaar oud een onvergetelijke reis door Europa te maken. De route verandert jaarlijks en voert de deelnemers langs de meest bijzondere en fantastische plekken van Europa.

Cheapplakletters sponsort deelnemer

De Uitdagingen

De deelnemende teams krijgen elke dag creatieve en uitdagende opdrachten die punten opleveren. Het gaat niet om snelheid, maar om het avontuur, het oplossen van problemen onderweg en het creëren van mooie herinneringen. Er zijn prijzen te winnen, maar het draait vooral om de ervaring en het plezier.

De Auto (of Brommer)

Voordat de teams aan de start verschijnen, staat hen al een uitdaging te wachten: kom met een zo origineel mogelijk voertuig. CheapPlakletters moedigt hen aan om hun voertuigen te versieren met opvallende en creatieve stickers. Bij ons kun je gemakkelijk plakletters voor je auto bestellen.

Deelnemers Carbage Run

De Route

lk jaar biedt The Carbage Run een nieuwe en uitdagende route, waardoor de deelnemende teams Europa op een onvergetelijke manier kunnen verkennen, ver weg van de bekende plaatsen en drukke snelwegen. Het is een reis vol afzien, avontuur, feesten, uitdagingen, plezier en autorijden.

Carbage Run Camping

Bij de Brommer- en Zomeredities van The Carbage Run wordt een speciale Carbage Run Camping opgezet voor de deelnemende teams. Elke avond verblijven ze in een ander land en een andere stad, waar de camping alles biedt wat ze nodig hebben voor een avontuurlijke overnachting: slaapplaatsen, eten, drinken, gezelligheid en entertainment.

Meedoen?

Andere teams die willen deelnemen aan The Carbage Run en de ultieme roadtrip van hun leven willen ervaren, moeten er snel bij zijn, want de edities zijn populair en hebben vaak wachtlijsten. CheapPlakletters wenst alle teams veel succes en plezier tijdens dit fantastische avontuur! Voor meer informatie over The Carbage Run en om op de hoogte te blijven van komende edities, bezoek de officiële website van The Carbage Run.

Sier plakletters