Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Plakstickers

Maak hier uw eigen ontwerp U wilt graag plakstickers kopen? Lijkt het u mooi om uw eigen boot te voorzien van een naam? Wilt u uw bedrijfslogo op uw busjes bevestigen? Zoekt u letters voor op een reclamebord? Waar u de stickers ook voor nodig heeft, bij CheapPlakletters bent u aan het juiste adres. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit. Toch weten wij de prijzen laag te houden. U ontvangt van ons garantie op de stickers. De stickers moeten bij u aan huis bezorgd worden? Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor hoge verzendkosten. We leveren de plakstickers zelfs gratis bij u af.

De plak stickers nat of droog bevestigen

U kunt de plakstickers op 2 verschillende manieren opplakken. Het is mogelijk om een plantenspuit te gebruiken en de ondergrond goed nat te maken. Als u dan de stickers plakt, kunt u ze steeds heen en weer schuiven. Dit doet u totdat u tevreden bent. Een snellere werkwijze is droog plakken. Het nadeel is echter dat u dan niets meer kunt veranderen. Wilt u meer weten over het plakken? Bekijk dan zeker de video’s op onze site. U ziet dan precies wat u nodig heeft en hoe u het beste kunt plakken.

Plakstickers kopen

Welke plak stickers heeft u nodig? Gaat het om letters of een naam? Wilt u een bepaalde afbeelding op uw auto of op de muur plakken? Wij hebben veel keus voor u. Verder garanderen we u een uitstekende klantenservice. We zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. Als u ons belt, dan staan we u meteen te woord. Het is ook mogelijk om ons contactformulier te gebruiken. Wij nemen in dat geval zo snel mogelijk contact met u op.
Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: info@cheapplakletters.nl
Kvk: 27192584 (Den Haag) BTW nr :NL.001715504B27