Plakletters muur, plakletters voor muur, plakletters voor op muur - Cheap plakletters
Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Plakletters muur

Maak hier uw eigen ontwerp
Als u mooie plakletters voor op muur zoekt, bent u bij CheapPlakletters op de goede plek. Welke kleur wilt u de letters het liefst hebben? Op onze site ziet u dat er zeer veel keus is op dat gebied. Gaat het om letters die u op een van de muren van een slaapkamer wilt bevestigen? Heeft u een mooie spreuk die u in de woonkamer graag aan de muur wilt? Kies dan het lettertype dat het beste past bij uw persoonlijke stijl. U kunt ook uw eigen lettertype gebruiken. Dit is snel en eenvoudig te downloaden. Wij bieden u een goede service. Ook als u vragen heeft, staan we graag voor u klaar.

Plakletters voor muur online bestellen bij CheapPlakletters

U vraagt zich af hoe de plakletters op de muur komen? U wilt uiteraard wel dat het eindresultaat perfect is. Wij hebben daarom een paar handige instructiefilmpjes gemaakt. Zo ziet u stap voor stap wat u moet doen om de letters mooi op de muur te krijgen. Het is helemaal aan u voor welke werkwijze u kiest. Wilt u het liefst droog plakken? Dan heeft u geen mogelijkheden meer om later te veranderen. Vindt u dat niet prettig, kies dan voor nat plakken.

Plakletters voor op muur bestellen

Als u de plakletters voor muur droog plakt, werk dan extra secuur. Zorg ervoor dat u alle benodigdheden bij de hand hebt. Plak in een ruimte waar het niet te koud is. Als eerste maakt u de ondergrond helemaal schoon, vetvrij en droog. Hoe u vervolgens de letters op de muur bevestigt, wordt uitgebreid getoond op de instructievideo. Bestel vandaag nog de stickers. Wij bezorgen ze zo snel mogelijk bij u aan huis.
Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: info@cheapplakletters.nl
Kvk: 27192584 (Den Haag) BTW nr :NL.001715504B27