Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Plakletters buiten

Maak hier uw eigen ontwerp Bij CheapPlakletters bestel u stickers die zowel geschikt zijn voor gebruik binnen als buiten. Zoekt u bijvoorbeeld stickers voor op uw auto of op uw boot, dan zijn wij uw ideale partner. Het kan ook dat u plakletters nodig heeft voor op een reclamebord. Kijk naar ons aanbod en profiteer van onze hoogwaardige kwaliteit. Doe daarnaast uw voordeel met onze scherpe prijzen en onze gratis levering.

Plakletters voor buiten

U wilt de plakletters buiten gebruiken voor op uw boot? Lijkt het u mooi om uw boot te voorzien van een persoonlijke naam? Onze letters zijn sterk en kleurvast. Zoutwater, zoetwater, weer en wind zijn geen enkel probleem. We geven daarom ook met een gerust hart een heel aantal jaren garantie op onze producten. In welke kleur wilt u de letters bestellen? Er is veel mogelijk bij CheapPlakletters. Dat geldt ook voor het lettertype.

Vragen over plakletters voor buiten

U wilt plakletters voor buiten bestellen, maar u heeft een dringende vraag? Neem zeker contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Nootdorp. Op de site vindt u ons telefoonnummer. Wij staan u graag te woord. Maak gerust ook gebruik van ons contactformulier. Als wij uw persoonlijke bericht ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.
Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag) BTW nr :NL.001715504B27