Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Plakletters auto

Ontwerp plakletters auto
U zoekt mooie plakletters voor op auto? Heeft u sinds kort een kindje gekregen en wilt u andere weggebruikers waarschuwen dat ze zo voorzichtig mogelijk moeten rijden bij u in de buurt? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze afbeelding van een baby. Het is helemaal aan u in welke kleur u deze sticker bestelt. Natuurlijk kunt u ook een bepaalde naam of een ander symbool op uw auto bevestigen. Wellicht heeft u regelmatig uw hond in uw auto en wilt u een afbeelding van uw dier op de auto bevestigen? Bij CheapPlakletters is er keus genoeg. Bovendien hanteren wij zeer scherpe prijzen.

Plakletters voor auto

plakletters auto In welk lettertype wenst u de plakletters voor de auto? Bekijk de uitgebreide mogelijkheden op onze site. Er zijn zeer veel lettertypes mogelijk. Is het voor u heel belangrijk dat de letters zo goed mogelijk, en ook vanaf een afstand, leesbaar zijn? Let daar dan goed op tijdens het maken van het ontwerp. Veel klanten wensen hun eigen logo op hun auto of busje. Ook dat is snel en eenvoudig via onze website te realiseren. In het geval van vragen, staan wij zeker voor u klaar.

Plakletters voor op auto snel in huis

plakletters voor auto Bestelt u de plakletters voor de auto op een werkdag voor 13:00 uur, dan verzenden wij ze nog dezelfde dag. Dan is het opplakken aan de beurt. Dit kan op verschillende manieren. Kiest u voor nat of droog plakken? Van beide manieren hebben wij een filmpje opgenomen. Zo ziet u precies hoe het werkt en kunt u genieten van een strak resultaat. U kiest voor nat plakken? Pak dan eerst alle spullen die u nodig heeft. Neem een plantenspuit en vul deze met water. Zorg ervoor dat de temperatuur niet te hoog en niet te laag is. Lauw water is het beste. Voeg een druppel afwasmiddel toe. De omgevingstemperatuur mag ook niet te laag zijn. Het voordeel van deze manier van plakken is dat er steeds nog correcties mogelijk zijn. Voor verdere details verwijzen we u graag naar de instructiefilm.

Plakletters voor uw boot

U kunt natuurlijk ook plakletters voor uw boot ontwerpen! Hiervoor hebben wij ook leuke afbeeldingen
Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: info@cheapplakletters.nl
Kvk: 27192584 (Den Haag) BTW nr :NL.001715504B27