Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Personaliseer uw auto met onze hoogwaardige plakletters!

Maak hier uw eigen ontwerp

Bent u op zoek naar hoogwaardige plakletters voor uw auto? Bent u onlangs een eigen bedrijf gestart en wilt u op een professionele manier reclame maken? Of wilt u duidelijk maken dat u personeel zoekt? Bij CheapPlakletters bieden we op maat gemaakte plakletters van hoge kwaliteit voor al uw promotionele doeleinden. Kies uit diverse lettertypen, kleuren en maten om uw bedrijf te laten opvallen zoals u wilt.

Plakletters voor auto

website plakletters op achterruit auto

In welk lettertype wenst u de plakletters voor de auto? Bekijk de uitgebreide mogelijkheden op onze site. Er zijn zeer veel lettertypes mogelijk. Is het voor u heel belangrijk dat de letters zo goed mogelijk, en ook vanaf een afstand, leesbaar zijn? Let daar dan goed op tijdens het maken van het ontwerp. Veel klanten wensen hun eigen logo op hun auto of busje. Ook dat is snel en eenvoudig via onze website te realiseren. In het geval van vragen, staan wij zeker voor u klaar.

Welke type plakletters zijn er beschikbaar voor uw auto?

Welke type plakletters zijn er beschikbaar voor uw auto?

Welk lettertype plakletters wilt u op uw auto? Personaliseer uw eigen plakletters en ontdek een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden. Wij bieden talloze lettertypes om uit te kiezen. Als het voor u essentieel is dat de letters goed leesbaar zijn, zelfs vanaf een afstand, raden wij u aan extra aandacht te besteden aan het ontwerp. Veel van onze klanten willen hun eigen logo op hun auto of busje aanbrengen, dit is snel en eenvoudig te realiseren via onze website. Als u vragen heeft, staan onze experts altijd voor u klaar.


Wat is de juiste methode om plakletters op uw auto te plakken?

Er zijn verschillende manieren om plakletters op uw auto aan te brengen. U kunt kiezen tussen nat of droog plakken, en we hebben instructievideo's voor plakletters met beide methoden beschikbaar. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe u te werk moet gaan, zodat u een strak resultaat kunt bereiken. Als u de voorkeur geeft aan nat plakken, zorg er dan voor dat u alle benodigdheden bij de hand hebt. Vul een plantenspuit met lauw water en voeg een druppel afwasmiddel toe. Houd rekening met de omgevingstemperatuur. Een van de voordelen van nat plakken is dat u nog steeds correcties kunt aanbrengen.

Klantenreview voor plakletters auto
Klantbeoordeling - Karel uit Sneek: "Het word je zo simpel gemaakt dat iedereen het zelf moet kunnen doen!"

Snel geleverde plakletters voor op uw auto

Naast de kwaliteit van onze plakletters, garanderen we ook een snelle levering. Bestelt u uw plakletters voor uw auto op een werkdag vóór 13:00 uur, dan verzenden wij ze nog dezelfde dag. Daarna kunt u direct aan de slag met het aanbrengen van de plakletters op uw voertuig.

Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag)
BTW nr :NL001715504B27