Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Naamstickers maken

Maak hier uw eigen ontwerp U wilt naamstickers laten maken? Dat kan snel, gemakkelijk en eenvoudig bij CheapPlakletters. Waar heeft u de stickers voor nodig? Gaat het om een reclamebord of wilt u bijvoorbeeld uw naam op uw boot plakken? Het is ook mogelijk om uw eigen logo te downloaden. Wellicht wilt u dit zichtbaar maken op een van uw auto’s of busjes. De naamstickers worden ook regelmatig gebruikt voor op deuren en muren. Wilt u meer weten over ons product en vindt u de gewenste informatie niet op de site? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Naamstickers zelf maken

Naamstickers maken is absoluut niet moeilijk. Probeer het maar eens uit op onze website. U kiest zelf het gewenste lettertype. Er zijn zeer veel mogelijkheden. U bepaalt zelf ook de afstand tussen de letters en de regels. Kijk welk lettertype, welke grootte en welke afstand u het meeste aanspreekt. Geef de aantallen aan en u ziet ook meteen wat de prijs is van het product. Wij verzekeren u ervan dat er geen kosten bijkomen. Zelfs het verzenden is bij CheapPlakletters geheel gratis.

Naamstickers laten maken

U wilt de naamstickers (of plakletters) zelf maken? Vraagt u zich alleen nog af hoe u de stickers straks het beste kunt bevestigen? Wij geven u daar graag meer informatie over. Bekijk de handige instructievideo op onze website. Wilt u de plakletters droog of nat plakken? Beide manieren worden duidelijk uitgelegd. Kiest u voor droog plakken, dan moeten de naamstickers in een keer goed worden geplaatst. Logisch gevolg daarvan is dat dit een zeer snelle werkwijze is. Het is uiteraard wel van belang dat het meteen de eerste keer goed gaat. Gebruikt u de instructies, dan moet dat zeker lukken. In de ruimte waar u gaat plakken mag het niet te koud zijn. Zorg ervoor dat u van te voren alle benodigde materialen klaar hebt liggen. Het is niet handig als u op een later moment nog iets moet pakken. De ondergrond moet helemaal schoon zijn voordat u begint met plakken. Wilt u alle tips weten? Bekijk dan nu onze video.
Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag) BTW nr :NL001715504B27