Snel, eenvoudig en goedkoop uw plakletters en afbeeldingen ontwerpen en bestellen. Geschikt voor gewelfde- en vlakke ondergronden zoals auto's, boten, ramen, reclameborden, muren, deuren, meubels enz. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!

Wij geven 100 % tevredenheidsgarantie. Niet tevreden geld terug!

Op Werkdagen voor 13.00 uur besteld: dezelfde dag verzonden!
0

Kleefletters

Maak hier uw eigen ontwerp Wilt u kleefletters bestellen? U bent dan bij CheapPlakletters aan het juiste adres. U heeft interesse in onze folie plakletters? Wij leveren de stickers tegen scherpe prijzen. Het verzenden is bij ons altijd geheel gratis. Er is geen sprake van een minimum bestelbedrag. Bovendien garanderen wij u een snelle levering. Wij gebruiken het folie materiaal van de Metamark M7 serie en Avery Dennison 700 PF. Bent u een kenner, dan weet u dat dit hoge kwaliteit polymere folies zijn. Ze staan onder meer bekend om hun bijzonder lange houdbaarheid. U kunt met een gerust hart vertrouwen op circa 7 of 8 jaar.

Kleefletters kopen

Waarom zou u de kleefletters bij CheapPlakletters bestellen? In de eerste plaats leveren wij gegarandeerd stickers van een hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn de verwerkingseigenschappen van ons product ideaal. Dat is tenslotte ook niet onbelangrijk wanneer u zelf de letters op uw boot wilt plakken. Onze folies zijn voor zowel buiten- als binnengebruik. Heeft u vragen? Neem dan zeker contact met ons op. We staan graag voor u klaar. Bellen en mailen is beiden mogelijk. Ook kunt u gebruikmaken van het contactformulier dat u vindt op onze website. Wij zijn zeker bereid om u even terug te bellen als u dat prettig vindt.

Kleefletters bestellen

Kleefletters kopen doet u bij CheapPlakletters. De dikte van het folie is 70 micron. U bestelt bij ons gekalandeerde, glanzende folie. De stickers zijn zeer geschikt voor gladde oppervlakken. Is het oppervlak van uw boot of auto enigszins geweld, ook dan zijn onze kleefletters goed te gebruiken. U kiest zelf of u het product nat of droog verwerkt. Zoekt u letters voor op een reclamebord? Dan bent u bij ons precies op de goede plek. De garantie die wij verstrekken over het product is afhankelijk van de kleur die u neemt. U krijgt de langste garantie op onze zwarte en witte stickers. De garantietermijn duurt dan zelfs 8 jaar. Bestel de kleefletters vandaag nog voor 13:00 uur, dan worden ze dezelfde dag nog verzonden.
Bedrijfsgegevens

CheapPlakletters
Meesterstraat 18
2632 BC Nootdorp

Tel. 015-364 17 02

vanuit Belgie:
Tel. +31 15 364 17 02

Mail: [email protected]
Kvk: 27192584 (Den Haag) BTW nr :NL1715504B27